QUIZ

Co wiesz na temat najgorętszego meczu na całym świecie? Sprawdź swoją wiedzę! ROZWIĄŻ QUIZ

Dołącz do nas!

Serwisowe Phenom @25.04.2017 | Przeczytano 13044 razy

Dołącz do nas!
Źródło: barca.pl

Interesujesz się piłką nożną? Oglądasz każdy mecz Twojej ulubionej drużyny? Dołącz do redakcji Barca.pl i razem z nami twórz jeden z najlepszych serwisów sportowych o FC Barcelonie!

Przede wszystkim szukamy ambitnych oraz sumiennych osób, dla których FC Barcelona jest pasją. Interesują nas osoby, które chcą współtworzyć kompendium wiedzy na temat jednego z najlepszych klubów piłkarskich na świecie.


POSZUKUJEMY:

  • Redaktorów informacji bieżących serwisu barca.pl
  • Osób odpowiedzialnych za social media (Facebook, Twitter)

Praca w naszej redakcji to przede wszystkim idealna szansa na rozwój osobisty oraz nabranie praktyki dziennikarskiej. Jeżeli jesteś w stanie poświęcić kilkanaście minut dziennie na publikowanie artykułów na łamach naszej strony - zgłoś się do nas już teraz!

W zamian oferujemy pracę w młodym i perspektywicznym zespole oraz możliwości rozwoju umiejętności dziennikarskich. Współpraca nie będzie polegała na zasadzie wolontariatu, dlatego OFERUJEMY WYNAGRODZENIE ZA KAŻDY NAPISANY ARTYKUŁ!


KONTAKT:

Napisz do nas na adres phenom8026@gmail.com z dopiskiem "Zgłoszenie" w tytule, lub na nasz fanpage "barca.pl". Gwarantujemy, że każde zgłoszenie zostanie rozpatrzone indywidualnie. Napisz kilka zdań o sobie, pokaż się z jak najlepszej strony.  Do zgłoszenia dołącz krótki artykuł lub akapit napisanego przez siebie tekstu dotyczącego FC Barcelony!


MOŻLIWE, ŻE CZEKAMY WŁAŚNIE NA CIEBIE!





Źródło: Własne

Tagi: Barca, barcapl, Barcelona, dziennikarz, FCB, Nabór, Redakcja, Rekrutacja, sport

Komentarze Disqus

comments powered by Disqus

Komentarze - bądź pierwszy, skomentuj! Obserwuj Dodaj opinię

[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.